Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elsőként vehettem részt az Adrienne Feller – Pour Homme*, a királyi eleganciát valóban nem meghazudtoló termékcsalád szalonkezelésén.

Krisztinek a megújult Aromasarokban ismét sikerült megteremtenie azt a miliőt, ahova belépve, az embert egy olyan fajta béke és nyugalom árasztja el, mintha egy más világba csöppenne. Bár erős a gyanúm, hogy ehhez hozzájárul, kedvenc szépségterapeutánk megnyerő személyisége, amiből árad a mosoly, az öröm és a boldogság. És ez valahogy magával ragad, s tudod, hogy jó helyen vagy.

A kezelés egy Aromazen testbedörzsöléssel kezdődött. Az ehhez használt testolaj kiválasztásában az öt elem tana hivatott segítségünkre. Az általam választott Föld elem illata is már-már magával ragadó volt, amihez nagyban hozzájárult a benne lakozó édesnarancs esszencia.

A testbedörzsölés hatása számomra egy olyan fajta ellazulást hozott magával, amit úgy tudnék leírni, mintha minden egyes sejtem fogta volna a napozóágyát és ez idő alatt kifeküdt a Balaton partra relaxálni. S miután a test ellazult, következett a Pour Homme mini kezelés. A termékeket már a megérkezéskor szemügyre vettem. Hidratáló krém, hidratáló fluidum, szemránckrémen át a krém maszkig minden, mi szem s bőrnek ingere. Magát a kezelés élményét leírni elég nehéz. Egyfajta energiatöbbletet éreztem, miközben a kozmetikumok átjárták az arcom. A krémek lágyak, könnyűek, emellett hatásukat nagyon intenzívnek éreztem. Nekem a személyes kedvencem a tíz perces krémmaszk volt. Megítélésem, érzésem szerint egy könnyen kenhető, kifejezetten frissítő hatású pakolás, ami egyben nyugtatja a bőrt, s nem győzöm hangsúlyozni, az energetizáló hatását.  Mindemellett a kezelés magában foglal egy ellazítást,  arctisztítást, peelinget, regeneráló mélytisztítást, vitalizáló masszázst, energetizáló maszkot, harmonizáló masszázst és visszavezetést.

Ismét sikerült nagyot alkotnia Feller Adriennek és Tobai Ágotának, amihez ezúton is gratulálok! Nekem bevált, használni fogom, s beépítem a mindennapjaimba. A Pour Homme termékcsalád nálam elérte a célját, s köszönöm az élményt Neked Kriszti, hogy a részese lehettem!

– Lubics Dávid

* az Adrienne Feller kezelések és termékek 2017 óta nem elérhetőek az AromaSarok natúrkozmetikában!