ÚJ natúrkozmetikumok érkeztek az AromaSarokba

Augusztustól megtalálhatóak a lettországi Mossa és a spanyolországi Naobay kozmetikumok az AromaSarok palettáján. Ezzel is bővítve az organikus, természetes anyagokat, hogy a legjobbat nyújthassam a kezelések alatt.

Vendégeim, akik már próbálták is a kezeléseket szívből ajánlják mindenkinek, hiszen hosszan tartó, látványos eredményeket elérni.

Ha augusztusban bejelentkezel bármely Mossa és Naobay kezelésre, akkor 20% kedvezményben részesülsz!

Ne hagyd ki a lehetőséget!

 

Az akcióban a 2017. augusztus 1. – 31. között lefoglalt időpontok vesznek részt. A helyek korlátozott számban biztosítottak, kérlek ezt is vedd figyelembe a bejelentkezéskor.
A fenti kedvezmény más akciós, vagy állandó kedvezménnyel együtt nem vonható össze és más kezelésekre nem váltható.

 


Sipka Barbara – Kipróbáltam a Mandala masszázst az AromaSarokban!

Nálam járt egy nagyon kedves barátnőm, Sipka Barbara, aki beauty vloggerként tevékenykedik. Mi mást is próbálhatott volna ki, mint a legújabb kezelésemet, a Rose de Luxe Mandala masszázst. Barbi dokumentálta is Nektek, hogy Ti se maradjatok le a főbb mozzanatokról!

Nyereményjáték

A kezelés végén Barbinak adtam két Ajándékutalványt. Az egyikkel a Rose de Luxe Mandala masszázst, míg a másikkal a Rose de Luxe Mandala rituálét nyerheted meg. Mit is kell tenned a nyereményért? Írd meg Barbi youtube csatornájára feltett videó alá kommentben, hogy Te miért szeretnéd kipróbálni a kezelést, méghozzá így. Részletek a videóban!

Játék feltételei:
-Írd meg kommentben, hogy miért próbálnád ki a mandala masszázst
-Írd mellé az email címed
( A nyereményt Budapesten tudod átvenni és felhasználni, a közösen megbeszélt idõpontban!)

 


Májusi rózsaszirom eső!

A májusi Joy napok keretein belül az Adrienne Feller Store-ban a MOM Parkban május 11. -14., míg az Adrienne Feller hivatalos webshopban május 8. – 14.-e között 20% kedvezménnyel lehet vásárolni.

Arra gondoltam, hogy miért ne lehetne az AromaSarokban is a Joy napok ideje alatt egy kis kedvezményben részetek. Sőt, mi lenne ha nem pár napig tartana? Mi lenne ha valami újdonságot tudnál kipróbálni? Nos …

Május 2. – 13. között 20% kedvezménnyel veheted igénybe a Rose de Luxe termékcsaládra épülő mandala masszázst és luxus rituálét!

A kezelés különlegessége az egyedi technikára épített féldrágakő masszázspálcákkal végzett masszázsban rejlik. Ugyanis a masszázst két hegyikristály és két rózsakvarc kristálypálcával végzem. A kezelés megkezdése előtt a hegyikristály pálcákat hideg, a rózsakvarc pálcákat pedig meleg vízzel töltött edénybe helyezem. Hogy miért jó féldrágakövekkel végezni a masszázst? Azt megtudhatod “A rózsa ereje” c. bejegyzésemből.

Az akcióban a 2017. május 2. – május 13. között lefoglalt időpontok vesznek részt. A helyek korlátozott számban biztosítottak, kérlek ezt is vedd figyelembe a bejelentkezéskor.
A fenti kedvezmény más akciós, vagy állandó kedvezménnyel együtt nem vonható össze és más kezelésekre nem váltható.