Ajándékozz élményt!

Válaszd bármelyik organikus anyagokkal végzett kezelést szeretteidnek és lepd meg az ünnepekre egy igazán kényeztető, relaxáló élménnyel!

Ha egy igazán hatásos, eredményes és látványos anti-age kezelést szeretnél ajándékba adni, akkor ajánlom a Mossa Age Excellence kezelését.

Ha egy igazi kis kényeztetéssel szeretnéd meglepni a kiválasztattad, akkor pedig válogass a Személyre szabott kezelések között. Viszont ha nem tudsz dönteni, akkor keress fel bátran telefonon vagy e-mailben.

 


ÚJ natúrkozmetikumok érkeztek az AromaSarokba

Augusztustól megtalálhatóak a lettországi Mossa és a spanyolországi Naobay kozmetikumok az AromaSarok palettáján. Ezzel is bővítve az organikus, természetes anyagokat, hogy a legjobbat nyújthassam a kezelések alatt.

Vendégeim, akik már próbálták is a kezeléseket szívből ajánlják mindenkinek, hiszen hosszan tartó, látványos eredményeket elérni.

Ha augusztusban bejelentkezel bármely Mossa és Naobay kezelésre, akkor 20% kedvezményben részesülsz!

Ne hagyd ki a lehetőséget!

 

Az akcióban a 2017. augusztus 1. – 31. között lefoglalt időpontok vesznek részt. A helyek korlátozott számban biztosítottak, kérlek ezt is vedd figyelembe a bejelentkezéskor.
A fenti kedvezmény más akciós, vagy állandó kedvezménnyel együtt nem vonható össze és más kezelésekre nem váltható.

 


Sipka Barbara – Kipróbáltam a Mandala masszázst az AromaSarokban!

Nálam járt egy nagyon kedves barátnőm, Sipka Barbara, aki beauty vloggerként tevékenykedik. Mi mást is próbálhatott volna ki, mint a legújabb kezelésemet, a Rose de Luxe Mandala masszázst. Barbi dokumentálta is Nektek, hogy Ti se maradjatok le a főbb mozzanatokról!

Nyereményjáték

A kezelés végén Barbinak adtam két Ajándékutalványt. Az egyikkel a Rose de Luxe Mandala masszázst, míg a másikkal a Rose de Luxe Mandala rituálét nyerheted meg. Mit is kell tenned a nyereményért? Írd meg Barbi youtube csatornájára feltett videó alá kommentben, hogy Te miért szeretnéd kipróbálni a kezelést, méghozzá így. Részletek a videóban!

Játék feltételei:
-Írd meg kommentben, hogy miért próbálnád ki a mandala masszázst
-Írd mellé az email címed
( A nyereményt Budapesten tudod átvenni és felhasználni, a közösen megbeszélt idõpontban!)