Adrienne Feller

A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése. Mindannyian hozunk magunkkal egy lelki habitust, amihez jár egy külső köpeny. Ez a bőrünk. Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek rajta. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Az illóolajok ezen minősége képes az ember lelkével együtt rezonálni és tereket megnyitni. Képes a belső szenvedést felszínre segíteni és feloldani, hogy a gyógyulás és a harmónia kapjon teret általa.

 


Panarom

A természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növényekből nyert illóolajokban rejlik, amelyek a testre és a lélekre is egyaránt hatnak. Ezzel a hittel és szemlélettel hoztuk létre a Panarom márkát, mely közel 15 éve képviseli és terjeszti a természet iránti szeretetünket, a növényi- és aromaterápiás tapasztalatainkat és tudásunkat a termékeink iránt érdeklődőkkel.

Illóolajaink, növényi olajaink, növényi kivonataink, kész termékeink és kozmetikumaink kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek, szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak. Az általunk forgalmazott illóolajokat Franciaországban, Belgiumban, Kanada egyes részein és Japánban nemcsak természetgyógyászok, de kórházak is alkalmazzák terápiás célokra.

Számunkra fontos a minőség, ezért kizárólag bevizsgált illóolajokat teszünk a polcainkra. Az illóolajokhoz tartozó minőségi adatlapokat rendelkezésedre bocsátjuk, mellyeket megtalálsz az üzletünkben, valamint rájuk lelhetsz a webshopukban, az adott illóolajok leírásánál.

 


Szempilla Akadémia

Csak pillázz és tündökölj! – Szempillastylist képzések a Szempilla Akadémián

Igazán elbűvölő szemek nincsenek lenyűgöző szempillák nélkül. A dúsítás, hosszabbítás azonban szakértő kezeket igényel. A Szempilla Akadémia az ország számos településén képez már évek óta profi szempillastylistokat. 

Profi szempillák országszerte

A Szempilla Akadémia már negyedik éve foglalkozik műszempilla oktatással, rendszerük a hallgatói igények és visszajelzések figyelembevételével nyerte el jelenlegi formáját. A többlépcsős oktatásnak köszönhetően a jelentkezők az alapképzésektől kezdve akár egészen a mesterkurzusig látogathatják az Akadémia óráit – tanfolyamaikra pedig egyedülálló módon jelenleg az ország 26 városába lehet jelentkezni.

Innováció – a fejlesztésekben

A szépségszakmában sosincs megállás – mondja a Szempilla Akadémia hitvallása, és folyamatosan tartják is a lépést a legújabb trendekkel. Ennek megfelelően az elérhető tanfolyamok között néhány hónapja megjelent a szemöldökdúsító képzés is, mely a kozmetikai ipar legfrissebb újítása, és minden valószínűség szerint a szépségszakmának ez az ága is hatalmas sikert fog befutni.

Sőt, az Akadémia 2015 végétől újdonságként, gondosan válogatott összetevőkből már saját márkás szempillakészítő csomagokat is forgalomba hoz, mellyel a leendő szakemberek valóban különleges, igéző pillákat készíthetnek.