Gyerekkorom óta szenvedélyesen szeretem az ízeket, az illatokat, a színeket! Próbálom ezt a szenvedélyt a magánéletembe, a munkámba, az ételeimbe és a kikevert kozmetikumaimba ezt mind belecsempészni. Már gyerekként is nagyon szerettem szépítkezni. Majd anyukám kitanulta a kozmetikus szakmát, így egyből én is belecsöppentem ebbe a világba, majd nővérkém unszolására el is indultam ezen a pályán.

2008-ban sikeres érettségi vizsga után az utolsó pillanatban ugyan, de beiratkoztam a kozmetikus szakiskolába. 2010 májusában végeztem kozmetikusként. A szakvizsga előtt már buzgón kerestem azt a helyet, ahol majd elkezdem a pályafutásomat. Mikor vizsgáztam már meg volt a munkahelyem, így júniusban el is kezdtem dolgozni a szakmában. Az élet úgy hozta, hogy jó pár szalonban dolgoztam mire megtaláltam a helyemet. Sosem éltem meg kudarcnak, mikor váltottam, hanem egy új lehetőségnek, egy új kezdetnek.

2011 decembere egy igazán meghatározó időszak volt a szakmai életem fejlődésében, ugyanis akkor kezdtem egy fantasztikus csapattal együtt dolgozni és rátaláltam arra a cégre, akikkel a mai napig is dolgozom. Ahogy egyre jobban elsajátítottam a Panarom natúrkozmetikai kft termékeinek az alkalmazási módjait, különleges masszázstechnikáit megérett bennem, hogy el kell kezdenem egyedül dolgozni, hogy a vendégekkel kettesben, elcsendesedve, rájuk hangolódva tudjanak nálam megpihenni. Sok időnek kellett eltelnie mire eljutottam odáig, hogy “önállósodjak”.
Mielőtt eljutottam odáig megismerkedtem a Szempilla Akadémia alapítójával, akivel 2013 októberében elkezdtük a közös munkát, ami azóta is töretlenül tart.
2014. márciusában megnyitottam az AromaSarok – aromaterápiás kozmetikámat a 3. kerület szívében. Majd 1 évre rá átköltöztem egy nagyobb, még csendesebb, könnyebben megközelíthető üzlethelyiségbe.