Kislánykorom óta érdeklődtem a kencékért, a szépítkezésért, órákig díszítettem a körmömet körömlakokkal, kövekkel és sosem untam meg. No meg mivel Édesanyám szakmabeli, bennem volt mindig is a szakma iránti érdeklődés, majd Nővérem “unszolására” végül elindultam a pályán.

2008-ban sikeres érettségi vizsga után az utolsó pillanatban ugyan, de beiratkoztam a kozmetikus szakiskolába. 2010 májusában végeztem kozmetikusként. A szakvizsga előtt már buzgón kerestem azt a helyet, ahol majd elkezdem a pályafutásomat. Mikor vizsgáztam már meg volt a munkahelyem, így júniusban el is kezdtem dolgozni a szakmában. Az élet úgy hozta, hogy rengeteg márka megfordult a kezem alatt és jó pár szalonban dolgoztam mire megtaláltam a helyemet, az utamat. Sosem éltem meg kudarcnak, mikor váltottam, hanem egy új lehetőségnek, egy új kezdetnek fogtam fel.

2011 decemberében egy ősrégi módszerrel ismerkedtem meg – a Panarom által -, az illóolajok alkalmazását a kozmetikában. Itt találtam meg az igazi utamat és szenvedélyemet a natúr kozmetikumok iránt.

Eközben jöttem rá, hogy akkor tudok igazán hatékony bőrápolást végezni, ha a vendégeim nyugalomban, harmóniában tudnak pihenni, ahol teljesen csak rájuk tudok koncentrálni. 2014 márciusában megnyitotta kapuit az AromaSarok, aromaterápiás kozmetika a III. kerület szívében. Habár azóta kicsikét már megváltoztattam a nevét, AromaSarok natúrkozmetikára.

Mielőtt eljutottam volna az önállósodásig megismerkedtem a Szempilla Akadémia vezetőjével és 2013 októberében elkezdtük a közös munkát. Azóta rengeteg tanuló végzett nálunk és azóta sikeres szakemberekké váltak.

Nemrégiben pedig teljesen új márkákkal kezdtem el dolgozni, hogy a lehető legjobbat nyújthassam a vendégeim bőrének igényeiket figyelembe véve. Magam sem hittem a szememnek az első kezelések alkalmával, hogy egy natúr kozmetikum ennyire hatásos is lehet. Márpedig lehet!