Ugyanolyan képtelenség a bőrt széppé tenni a lélek nélkül, mint a lelket gyógyítani a test nélkül.

A szépségterápia azon túl, hogy alaposan megvizsgálja a bőr állapotát, komplexen vizsgálja az emberi testet is: megfigyeli azokat az üzeneteket hordozó jeleket, melyek az arcon találhatóak, illetve felméri az általános egészségi és lelki állapotot.

Az ADRIENNE FELLER Professzionális Szépségterapeuta holisztikus szemlélet jegyében tudja, hogy a tartós eredményhez nem elég a bőrt kezelni, hanem a lelket is finoman meg kell szólítani. Tanulmányai során elsajátította az illóolajok Dermatológiában alkalmazott lehetőségeit, így tudását elmélyítve képes arra, hogy speciális bőrproblémákat is kezeljen.

A kezeléseket – az ADRIENNE FELLER koncepció szerint és az ADRIENNE FELLER szépségápolási termékek felhasználásával – egyénre szabott keverékekkel állítja össze, figyelembe véve az ember éppen aktuális bőrállapotát, lelkének rezdülését. Különleges masszázstechnikákat ismer és tudja, hogy egyes illóolajok hogyan segítik elő a szervezet gyógyulását, így forradalmian új szemlélettel közelíti meg a szépségápolást.

 


Kezelési program

A kezelések menete rögzített, ám a kezelésekben szereplő anyagok egyénre szabottan változhatnak. Professzionális Szépségterapeuták személyre szabott szépségápolási termékeket alkotnak annak megfelelően, hogy az adott évszakban, napszakban, hangulatban mire van szüksége az Ön bőrének és lelkének.